JCB prodhon mbi 300 produkte, gjeni makinerite të përshtatshme për ju

 • Backhoe Loader (Ngarkus germus me goma)
 • Ngarkues i vogel me zinxhire
 • Rula ngjeshes
 • Eskavatore hidraulik
 • Eskavatore me zinxhire
 • Gjeneratore
 • Kamjon Damper i Vogel

Pjesë JCB janë në dispozicion për tu blerë në internet, kliko dhe do të transportohen direkt në adresën tuaj

 • Filtra JCB
 • Vaje 
 • Garanci Per Pjeset
 • Paisjet shtese ( ATTACHMENTS)

Gjej pajisje të përdorura, të certifikuara nga rrjeti jonë tregtar JCB

 • backhoe Loader (Ngarkus germus me goma)
 • Ngarkues i vogel me zinxhire
 • Rula ngjeshes
 • Piruna industrial
 • Eskavatore me zinxhire