Engines

JCB Power Systems është një udhëheqës botëror në teknologjinë e motorit diesel dhe inovacionit. Fokusuar në projektimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet ka goditur  produkte botërore motor diesel për një gamë të larmishme të aplikimeve përvec në tregjet e pajisjeve autostradë. JCB Power Systems siguronë ” si zgjidhje  paketën e bërë me porosi “cilësi dorëzimi, vlerën e besueshmërisë dhe performancën në tregun OEM.