Hydraulic Excavators

Kur është fjala për projektim e ekskavatorėve, JCB beson tek ndërtimi në përsosmëri. Në qasje të 360 ekskavatorėve në stilin tipik JCB – duke u përpjekur për performancë maksimale të forcës, rehatis, efikasitetit dhe produktivitetit.

JCB beson se një nga parimet më të rëndësishme të projektimit të ekskavatorėve për sukses është rëndësia e vendosjes së operatorit në qëndër të dizajnit tonë. Kjo do të thotë duke bërë ekskavatorėve tona sa me të lehtë, produktive, të sigurt dhe te rehatshëm të jetë e mundur. Në përputhje me këtë parim, ne projektojm disa nga kabinat më të bollshme, të rehatshme në biznes, me butona intuitive kontrolli , nivele te larta të dukshmërisë, zona të bollshme magazinimi, nivelet e ulëta të zhurmës dhe dridhje të ulët.

Gama jonë e gjërë përfshin një koleksion të mëdha,eskavator me rrota,eskavator me zinxhire, mini dhe midi eksavatorë , kështu që ju do të gjeni  një ekskavator JCB të aftë për tu përshtatur në çdo kërkesë.

In CTS and ZTS models, the JCB mini excavator can work in the tightest spots. The models boast high power-to-weight ratio, class-leading comfort and controllability.

 Productivity is built into every JCB tracked excavator, along with class-leading ease of maintenance, tough components and exceptional operator comfort. Four working modes mean you can tailor your 360 machine’s performance perfectly to any application in any environment.

 Productivity is built into every JCB machine, along with class-leading ease of maintenance, tough components and exceptional operator comfort. Four working modes mean you can tailor your excavator’s performance perfectly to any application in any environment.