Piruna Industrial

Në vitin 1997, JCB ka zhvilluar një kamion Forklift me një bum largpamës në vend të një shtize vertikale për të krijuar JCB Teletruk. design ynë unik në mënyrë dramatike përmirëson sigurinë faqes, kursen kohë dhe hapësirë operacionale dhe vënd në oborr. Të gjitha këto mund të përkthehet në kursime të mëdha financiare.

Forklift Teletruk ofron shikueshmëri të pakrahasueshëm përpara, arrijnë dhe kapacitet të madh ashensor në krahasim me një makinë kompakt. Kjo ju mundëson për të ndryshuar të bashkëngjitni skedarë shpejt dhe me lehtësi dhe në 111 gradë të rrotullimit dhe ju lejon të zgjidhni dhe vendosni ne një vënd ngarkesem me siguri .

E gjithanshëm JCB Teletruk është ndoshta 5 makina në 1, duke përdorur avantazhet e një trung rri Loader, Compact largpamës Handler, Rough Terreni Forklift, kompakt me rrota Loader dhe një Konvencionale masted Forklift Truck.

10 modele janë në dispozicion brenda intervalit JCB Teletruk, me kapacitete krahu deri në 3.500 kg (7,000lb) dhe një lartësi zjatimi  deri  5,510mm (16ft 11). Opsionet e karburanteve alternative mund të specifikohen – GLN ose naftë. Një opsion 4X4 është në dispozicion në modelet e TLT30 dhe TLT35.

Me pak fjalë, Teletruk bën gjithçka një Forklift konvencionale bën, por edhe më shumë.

Capacity at 2m Reach   1275/1400 kg
Maximum Lift Capacity   2500 kg
Maximum Lift Height   4.0 m
Capacity at 2m Reach   2000 kg
Maximum Lift Capacity   3000 kg
Maximum Lift Height   5.15 m
Capacity at 2m Reach   2400 kg
Maximum Lift Capacity   3500 kg
Maximum Lift Height   4.4 m