Kontakt

If you’d like to talk to us about a project, or anything else, we’d love to hear from you.
GET IN TOUCH

VENDE TE REJA PUNE 

 • Unitrack Albania sha kerkon te punesoje nje person si Administrator zyre kerkesat :
  1.Te kete mbaruar shkollen e lart (Ekonomiku perben avantazh )
  2.Te njof shume mire gjuhet Greqisht dhe Anglisht
  3 .Mosha 25 – 35 ( Te jete mashkull perben avantazh )
  4.Te jete i afte te punoje ne group dhe te kryer disa detyra njekohesisht

                          CV-të mund ti dergoni emaili qe ndodhet posht faqes

 

 • Unitrack Albania sha kerkon te punesoje nje person si ndihmes ne departamentin e shitjeve te pjeseve te kembimit kerkesat :
  1.Te mirembaje ambjentet e punes
  2.Te mesoje perdorimin e programit ne Anglisht te Unitrack per pjeset e kembimit te makinerive te renda
  3.Te kete njohuri kompjuterike
  4.Te kete patente ( kategoria B ) 
  5. Te kete njohuri te gjuhes Greke

                          CV-të mund ti dergoni emaili qe ndodhet posht faqes

Email

FEEDBACK FORM