Ngarkues i vogel me zinxhire (robot)

Këtu në JCB, iu drejtuam dizajnit kompakt te ngarkuesve te vegjel me një perspektivë unike. Duke përdorur frymëzim nga class-leading LOADALL telescopic handler range ne kemi projektuar ngarkuesin e vogel me një plan krejtësisht të ri: një (bum) krahe anesor të vetem dhe hyrje anësore.

Kjo makinëri innovative qe siguron ngarkuesin tone  kompakt:

  • Eshtë më i sigurt në botë.
  • Vizibiliteti është 60% më i mirë se konkurrenca.
  • Ka një madhësi kabine 46% më të mëdha se konkurrenca mesatare në një platformë të vogël.
  • Duke u bazuar te vleresimi i pikëve te sherbimit te Auditimit SAE, ka 24% funksionalitet më te mirë në platforma e mëdha, dhe 21% në platformat e vogla.
  • Jan ngarkuesit e vegjel më efikase në treg, me konsum deri në 16% më të mirë të karburantit.

Zgjidhni makinën tuaj më poshtë për më shumë informacion mbi ngarkuesit e vegjel  me të sigurta në botë.

Net Engine Power   42 kW
Operating Capacity   680 kg
Operating Weight   3691 kg
Net Engine Power   46 kW
Operating Capacity   862 kg
Operating Weight   3790 kg
Net Engine Power   46 kW
Operating Capacity   930 kg
Operating Weight   3962 kg
Net Engine Power   55 kW
Operating Capacity   1021 kg
Operating Weight   4634 kg
Net Engine Power   55 kW
Operating Capacity   1179 kg
Operating Weight   4879 kg
Net Engine Power   55 kW
Operating Capacity   1361 kg
Operating Weight   5120 kg
Net Engine Power   68.6 kW
Operating Capacity   1452 kg
Operating Weight   5260 kg
Gross Engine Power   55 kW
Net Engine Power   68.6 kW
Operating Capacity   1452 kg
Operating Weight   5677 kg
Operating Weight   5677 kg
Rated Operating Capacity – 35%