Ngarkus – germus me goma

Në më shumë se 60 vjet, sot fadroma eshte po aq e fresket edhe e re , si diten e pare qe u krijua Që nga shpikja e backhoe nga JCB në vitin 1953, ne kemi sjell vazhdimisht inovacion , kemi tejkaluar  kufijtë dhe kemi ofruar zgjidhje reale për nevojat e konsumatorëve tane.

Sot ne jemi prodhuesi më i madh i shitjes të 180-ve në planet, me gati gjysmat e të gjitha backhoes qe jan shitur te ken qenë një JCB. Një pjesë e madhe e suksesit tonë është që ne kemi dëgjuar për atë që kane nevoje klientët tanë, dhe ne jemi gjithmonë duke u përpjekur për të prodhuar makina më produktive, të besueshëm dhe efikas në treg.

Në kushte të vështira të tregut, ne jemi gjithashtu duke u fokusuar gjërave që kanë më shumë rëndësi dhe mund të bëjë një ndryshim të madh për suksesin e klientëve tanë, të tilla si shkathtësi, mbetjet dhe efikasitetin e karburantit.

Maximum Dig Depth   2.55 m
Maximum Engine Power   37.3 kW
Maximum Loader Capacity   610 kg
Shovel Capacity   0.28 m3
Maximum Dig Depth   2.55 m
Maximum Engine Power   36.3 kW
Maximum Loader Capacity   665 kg
Shovel Capacity   0.30 m3
Maximum Dig Depth   4.33 m
Maximum Engine Power   55 kW
Maximum Loader Capacity   1526 kg
Shovel Capacity   0.7 m3
Travel Speed   40 mm
Maximum Dig Depth   4.24 m
Maximum Engine Power   81 kW
Maximum Loader Capacity   3479 kg
Shovel Capacity   1.2 m3
Cutting Drum Width   400 mm
Maximum Dig Depth   0.10 m
Maximum Engine Power   68/81 kW
Maximum Loader Capacity   3229 kg
Shovel Capacity   1.2 m3
Maximum Dig Depth   6.14 m
Maximum Engine Power   81 kW
Maximum Loader Capacity   4368 kg
Shovel Capacity   1.3 m3
Maximum Dig Depth   6.14 m
Maximum Engine Power   81 kW
Maximum Loader Capacity   4638 kg
Shovel Capacity   1.3 m3