Pjese & Servis


Mbështetja e vazhdueshme e klientëve pas shitjes. 

Kudo që të punoni, ne jemi pranë jush.
      Dëshira jonë është që të ju ofrojnë mbëshetje duke ju sherbyer 24 orë në ditë, 7 ditë në javë ne servis dhe pjese kembimi .
Me punëtore te kualifikuar , me teknikë të trajnuar posaçërisht nga JCB dhe pajisje të sofistikuara dhe
të specializuara me të vërtetë besoj se çdo ditë të bëjm përpjekje maksimale për të siguruar që klientët  ndihen se kudo që ndodhen në Shqiperi   UNITRACK ndodhet pranë tyre për të mbuluar çdo nevojë.
Ne ofrojmë klientëve tanë një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë:
                                                    Sherbimi i mirëmbajtjes (ndryshim filtrat-vaj),
                                                     Riparime (gearbox, diferencial, motor, pompa),
                                                      Kontrollin dhe monitorimin  – Ofiçinë dhe saldim
Nuk ka makineri të ndaluara : Automjetet e menjëhershme të ndërhyrjes shkojnë aty ku makina është e vendosur për ndihmë të menjëhershme – riparim.
Mbështetje telefonike, udhëzime dhe këshilla nga Departamenti i Mbështetjes Teknike në dispozicionin tuaj çdo ditë dhe ne cdo orë për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje