Produkte të ushtrisë

Përfshirja JCB me produkte ushtarake datat drejtë mbrapa në vitin 1984, kur kemi furnizuar rreth 1,000 410m forklifts përafërt terrenit të MM në Mbretërinë e Bashkuar. Që atëherë JCB ka furnizuar mbi 50 forca të ndryshme të armatosura me më shumë se 3500 makina JCB.

Për aplikimet ushtarake, JCB mund të ofrojmë makina nga gamën tonë komerciale (të modifikuara dhe të pamodifikuar) dhe makina të specializuara ushtarake që ofrojnë nivele të larta të lëvizshmërisë dhe të mbrojtjes.

Si numër një zgjedhje në botë në dy backhoe loader dhe teleskope ngarkues , si dhe një game tregtare e mbi 300 makina, JCB ofron një zgjidhje të provuar për të gërmuar , per ndërtimet dhe materiale për trajtimin e pajisjeve. Makinat tona të specializuara ushtarake janë përdorur në mjediset më të vështira në operacionet në mbarë botën, ku nivelet e lëvizshmërisë dhe mbrojtjes janë testuar dhe provuar nga disa forcave të armatosura..