Rula ngjeshës

Gama e JCB-së es makinerive dridhës kompakt  mbulon çdo bazë.Edhe nëse jeni duke kërkuar për një rul llogore, një rul të dyfishtë, një rul varg ose një kompaktor ngjeses rul toke.

Me trashëgiminë compaction në tregun e compaction tokës, dhe reputacionin tonë për cilesine e ndërtimit dhe risit të projektimit, gama jon ofrone cilësi të pakrahasueshme dhe besueshmërinë. Nga 0.7 deri në 20 ton, makinerit tona kane performancë të lartë kompaktimi , kosto të ulët operacioni , stil dhe funksionalitet,  për produktivitet absolut.

Eshtë e panevojshme të thuhet qe,per gamen e JCB Compaction gjithashtu ka edhe përfitimet nga një rrjet të gjerë të shpërndarjes në mbarë botën dhe back-up( in ) me te mire  në biznes.

Our class-leading double drum walk behind rollers are designed for superlative productivity. Our double drum walk behind rollers have been developed in consultation with our customers. As such, they now offer best-in-class productivity, comfort, serviceability, operation safety and more. Both models are available with manual start or electric start with manual back-up.
JCB’s two multi-purpose soil compaction machines have class-leading performance. Choose from either manual or remote-controlled compaction equipment. Our machines have superb performance, durability and serviceability to make soil compaction applications simple.
JCB’s range of single drum soil compaction machines is designed for productivity. Ranging from 4,600 to over 20,000 kg, our single drum roller models come in lots of weights, with smooth or padfoot drum and other options. Class-leading durability, productivity, serviceability combined with low cost of ownership are standard on every machine.
JCB’s vibratory tandem road rollers are designed to be class leaders. Weighing between 1680 and 9250 kg, our compaction equipment is developed for reliability, low cost of operation, operation safety, serviceability, manoeuvrability, performance, operator comfort and best-in-class durability.