Lajme

18Z-1

NEWW 18Z-1 GATI NE DOREZIM

Ekskavatori i ri 18Z-1 Stage V me rrotullim zero me një peshë funksionimi prej 1.8 ton, ofron performancë maksimale edhe në hapësirat më të ngushta.

Motorët e gjeneratës së fundit 2021 – Stage V sigurojnë konsum edhe më të mirë të karburantit, emetime të reduktuara dhe çift rrotullues të rritur në rrotullime më të ulëta.

Karakteristikat themelore:
– Kabinë ergonomike me të gjithë çelësat e vendosur në dorën tuaj të djathtë për përdorim të lehtë.

– Kabinë më e madhe, me 24% se modeli i mëparshëm, duke i siguruar operatorit komoditet dhe hyrje/dalje të lehtë.

– Xhami i përparmë 2 pjesësh me raport 70/30 për shikueshmëri më të mirë gjatë punës.

– Siguri edhe më e madhe me sistemin 2GO që lejon përdorimin e hidraulikës vetëm pasi operatori vendos rripin e sigurimit, ul levën e sigurisë në dorën e majtë dhe aktivizon hidraulikën me çelës.

– Prizë 30 mm në majë të shkopit, në mënyrë që të mund të lidhni një sërë aksesorësh në mini-ekskavatorin tuaj.

– Panel metalik i derdhur në pjesën e pasme të makinës me kundërpesha të integruara, duke garantuar siguri të plotë në rast aksidenti në vendin e punës.

– Dizajn revolucionar i pompës kryesore pas bumit, duke siguruar që ajo të jetë e sigurt pavarësisht nga lloji i punës që bëni.

– Kapak i vogël hapës në panel që lehtëson një kontroll të shpejtë ditor.

– Qasje e lehtë në pjesët mekanike për shërbim pasi paneli hapet në një pjesë me 180 gradë.

– Kushineta grafiti të përforcuar, të cilat lejojnë makinën të funksionojë pa yndyrë shtesë për 500 orë – performanca më e mirë në treg.

Maks. Thellësia e gërmimit 2,819 m
Maks. Lartësia e ngarkimit 2,818 m
Pesha e operimit  1,830 kg

KRAHASO ME MODELE TE TJERAhttps://unitrack.gr/%ce%bc%ce%af%ce%bd%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7/

KARAKTERISIKAT TEKNIKE :  https://unitrack.gr/wp-content/uploads/2021/02/Mini-Exc-18Z-1-Mini-Exc-19C-1-min.pdf