RRETH NESH

Makineritë më të mira në botë .

 

Unitrack Albania sha është themeluar  në vitin 2005 në Tiranë dhe është një kompani bijë e grupit Unitrack AEE.Kompania unitrack , përfaqësuese ekskluziv të JCB në Greqi & Shqipëri disponon makineri , pjesë këmbimi dhe pajisje ndihmëse si edhe mbështesin klientët JCB në të dyja vëndet .

Vizioni dhe misioni ynë është të mbështesim klientët tanë me pajisje dhe shërbime teknike të cilësisë së lartë.Ne jemi të përkushtuar për filozofinë e JCB që fokusohet në kënaqësinë totale të konsumatorëve .

JCB u themelua në vitin 1945 nga Joseph Cyril Bamford , ka arritur sot të jetë një kompani ndërkombëtare me nje pozicion lideri në mesin e prodhuesve të makinerive të veprave teknike dhe të fokusohen në ndërtimin e makinerive të cilat janë të njohura për cilësinë e tyre të lart , risitë që ofrojnë , qëndrueshmërinë ndaj kohës , efikasitetin e lart & produktivitetin me kosto të ulët operativë.

Investimet e vazhdueshme për kërkim dhe zhvillim për fabrikat dhe linjat e prodhimit të makinerive në 5 kontinentet si edhe investimet në një rrjet mbështetës global e kanë sjellë JCB në vendin e parë të zgjedhjes në sektorin e ndërtimit .

Makineritë janë të prodhuara për tu shërbyer nevojave që na diktojnë klientët tanë .Më shumë se 300 makineri të ndryshme përmbushin nevojat e klientëve tanë në ndërtim , industri , në mirëmbajtjen e rrugëve, riciklim dhe në sektorin e buqësisë e blektorisë .

Ne, si përfaqësues të JCB , vazhdimisht investojmë në sistemet operative , në trajnim , në pajisje dhe rezerva për makineritë , në pjesë origjinale dhe materiale mbështetëse me qëllim mbështetjen dhe plotësimin e nevojave të kliënteve tanë me cmime konkurruese , për të ruajtur koston e makinerive të klientëve tanë të ulur pavarësisht se sa vite mund të kenë kaluar nga dita e prodhimit të tyre .

 

Klienti është epiqëndra e gjithshkaje që ne bëjm .

Unitrack Albania sha